09:00

Nykvarns SK P 06 Blå

Referat: Syrianska FC P-07 Vit - Nykvarns SK P 06 Blå

Säsongen närmar sig sitt slut och idag stod Nykvarn som motståndare.
Ett fysiskt lag som vi har haft svårt mot då det blev förlust förra gången vi spelade mot varandra.

Vi tog tag i matchen direkt och gör 1-0 tidigt genom Simon som sedan gör 2-0 på hörna. Vi spelar ganska bra och rullar bra boll med hög press. Nykvarn har svårt att hitta chanser och vi jobbar bra defensivt. Vi skapar en del halvchanser men lyckas inte få till det sista tredje delen av planen.

Andra halvlek går vi ner oss rejält. Vi faller in i motståndarens spel med mycket långbollar och slarviga passningar och mottagningar. Vi lyckas kontra in 3-0 genom Johannes.
Vi slarvar alldeles för mycket och har ingen kontroll alls på matchen. Trots detta håller vi bra defensivt och Nykvarn tillåts inte att göra mål på oss.

Tredje halvleken börjar väldigt bra för våran del. Vi rullar runt bra genom hela planen och lyckas få tillbaka kontrollen på matchen. Men återigen efter ett tag ramlar vi in motståndarens spel och vi börjar slarva och får inte igång ett eget spel. Detta leder till att Nykvarn tillåts skapa lite chanser att göra mål på men ett bra målvaktsspel och en bra defensiv insats lyckas vi hålla nollan genom hela matchen.

Vi gjorde långt ifrån våran bästa prestation denna säsong men vi står upp bra mot ett fysiskt motstånd och gör det bra defensivt. Vi skapar inte lika många målchanser som vi borde göra en sådan match men vi var ganska effektiva. Till nästa match måste vi se till att behålla fokus genom hela matchen och sluta slarva med passningar och mottagningar. Siffrorna skrevs tills slut till 3-0 till oss och vi rycker ifrån i tabellen.

Vi tackar motståndarna, domaren och publiken!